Forrygende uge med varm fridag under de røde faner.

Fuld tryk på, har været i denne uge med en masse medieopgaver - både inde og ude. Læs her, hvad Juno har haft gang i.

Mandagsgåturen gik til Fælledparken, der stod i fuld flor klar til 1. maj, hvor vores egen Sandra Larsen fangede dette flotte billede af hjerteblomster - hvabehar!

Fotograf
Sandra Larsen.

Og netop 1. maj gjorde at vi måtte afbryde mediearbejdet på Juno og fortsætte kampen under de røde faner! Erik var på stedet og tog flere flotte billeder.

Ander Lund Madsen var vært på den store scene 1. maj i Fælledparken.
Fotograf
Erik.

Forberedelserne til Mad og drinks-konkurrencen, der løber af stablen den 13. maj på Den Røde Plads på Nørrebro er i fuld gang. Juno skal både mediedække begivenhederne, men har også flere deltagere i konkurencen. Mathilde, Zineb, Sandra og Tobias skal nemlig konkurrere mod en masse andre i at lave lækre drinks.

Zineb fanger Zandra i sin præsentation i drinkskonkurrencen.
Fotograf
Zineb.

Derudover har der været gang i de forskellige medieproduktioner. 

Jonas har netop lagt sidste hånd på Fantasien af Verden afsnit 6, der handler om filmen Hunger Games. Afsnittet kan ses på netop nu på vores Vimeo-kanal.

Der var også tid til en lille jam, hvor Victor havde byttet guitaren ud med klaveret bakket op af Henrik på rasleæg.

Victor og Henrik jamer i studiet.
Fotograf
Zineb.

Markus har været i studiet og er kommet godt i gang med podcasten om Nausicaä, der er en Japansk animefilm om Prinsessen Nausicaäs kamp mod den onde dronning Kushana.

Markus ser meget alvorlig ud i optagelserne til podcasten om Nausicaä.
Fotograf
Juno

Sandra har gang i en podcast om Spirebanden og Cafe Virente, som omhandler åbningsfesten af netop Cafe Virente.

Erik har gang i en film om Tromsø, som bliver utrolig spændende at se.

Markus, Stephan og Jon er kommet et godt stykke videre med deres Kanonkode-film, der handler  om ønsket om at flere bi-karakterer i spil skal frem som hovedroller i nye spil.

Sidst men ikke mindst så er der også landet det seneste afsnit af fredagsjam, hvor hjemvendte Victor, (der har været til Bryan Adams koncert i Royal Arena) giver den gas med Rocazino-sangen Rider Lykke.

Zineb er har både taget og redigeret dette flotte billede af fredagsjam i studet.
Fotograf
Zineb.

Vi glæder os allerede til næste uge, der dog bliver temmelig kort, da der nemlig er Kristi Himmelfartsdag torsdag og derfor også lukket fredag.

Så er der ikke andet tilbage, at sige end rigtig god weekend og pas godt på jer selv og hinanden! Slutteligt er der dog lige et godt råd fra Henrik: Husk at drikke vand (og måske en lille øl-bajs)!